Кіровоград: працівники міліції завітали у медичний коледж

Грудень 19, 2013 | Новини | Переглядів: 974 | Коментарі: 0

Оперуповноважений сектору кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського міськвідділу міліції УМВС в області Антоніна Рубаненко розповіла студентам про їхні права та приділила чимало уваги обов'язкам кожного.

Антоніна Миколаївна звернула увагу на найбільш поширені кримінальні та адміністративні правопорушення серед молоді, зокрема: хуліганство, крадіжки, правопорушення, пов’язані з обігом наркотиків. Детально зупинилася на питаннях заборони паління, розпивання алкогольних напоїв та появи у нетверезому вигляді у громадських місцях.
Майор міліції акцентувала увагу на повторності скоєння правопорушень неповнолітніми, так як молодь, незважаючи на покарання у вигляді попередження, продовжує ігнорувати чинне законодавство й фактично умисно вчиняє правопорушення. При цьому Антоніна Миколаївна звернула увагу на розмір діючих штрафних санкцій.
Наостанок правоохоронець розповіла про нововведення у законодавстві щодо обмеження перебування дітей у розважальних закладах у нічний час.
Далі зустріч продовжилася живим спілкуванням. Слухачі мали змогу задати працівнику міліції запитання, які їх цікавили.
Наприкінці студенти подякували Антоніні Рубаненко за цікаву лекцію й побажали побільше проводити таких корисних та пізнавальних зустрічей.

За матеріалами Кіровоградського МВ УМВС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool