Кіровоград: Працівники міліції вилучили майже 18 кілограмів коноплі

Грудень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

Як з’ясувалося, чималі запаси «зілля», які правоохоронці виявили на території домоволодіння 73-річного жителя Маловисківського району, насправді, належать його родичу.

Пенсіонер дав згоду на огляд садиби і навіть не здогадувався, який «сюрприз» на нього чекав. У господарському приміщенні у кількох поліетиленових мішках зберігалася конопля. Крім того, горище будівлі було устелене сухими стеблами нарковмісних рослин.
Загалом у домоволодінні місцевого жителя працівники міліції вилучили близько 18 кілограмів зілля, яке направлено на дослідження до НДЕКЦ при УМВС в області.
Попередньо встановлено, що вилучене належить 38-річному родичу господаря помешкання. Кілька років тому чоловік прошов курс лікування від наркотичної залежності і був звільнений від кримінальної відповідальності за зберігання наркотичних засобів.
Аби знов не потрапити у поле зору правоохоронців, зловмисник вирішив відвести від себе підозру, сховавши коноплю за місцем проживання родича. Але відповідати за скоєне чоловіку таки доведеться.
- За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 309 (незаконне зберігання наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років. Слідство триває, – розповів т.в.о. начальника Маловисківського райвідділу міліції Андрій Гулий.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool