Кіровоград: працівники кримінальної міліції провели конкурс

Грудень 17, 2014 | Новини | Переглядів: 854 | Коментарі: 0

У рамках профілактичних заходів серед підлітків, що потрапили у конфлікт із законом, працівниками кримінальної міліції у справах дітей Кіровоградського РВ УМВС в області було організовано та проведено конкурс на тему – «Моя Україна».

Правоохоронці запропонували неповнолітнім власноруч виготовити різноманітні вироби, які б символізували їх любов до рідної землі.
Діти охоче взялися до справи та протягом тижня трудилися над створенням своїх маленьких шедеврів, серед яких були малюнки, картинки з крупи, деревця з бісеру та корзинки з паперовими квітами у кольорах державного прапора.
Для підведення підсумків конкурсу його учасників правоохоронці запросили до райвідділу, де автори найкращих робіт отримали грамоти та подарунки.
Працівники міліції сподіваються, що подібні заходи сприятимуть формуванню у підростаючого покоління шанобливого ставлення до національних символів та почуття патріотизму, а також поглиблять розуміння того, що лише дотримання закону та моральних принципів є запорукою гармонійного та комфортного існування в соціумі.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool