Кіровоград: працівники ДАІ проводять уроки з безпеки дорожнього руху

Вересень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Проблема дитячого травматизму у ДАІ завжди була серед першочергових. Заходи, спрямовані на запобігання дитячому травматизму, співробітники Державтоінспекції Кіровоградщини проводять постійно.

І хоча неабиякої гостроти вона набуває наприкінці літа та і перші навчальні тижні під час адаптації дітей до навчального процесу і необхідності дотримання ними Правил дорожнього руху, проблема залишається протягом всього року. Кожна пора і період вимагають своєрідних підходів до роботи.
Посилення контролю за безпекою дорожнього руху передбачає і загальнодержавна операція «Увага! Діти – на дорозі!», яка розпочалася 20 серпня 2014 року і триватиме місяць. Для проведення профілактичних заходів залучений весь особовий склад Державтоінспекції. За всіма закладами закріплені співробітники, які протягом першої декади місяця проводять Єдині уроки з безпеки дорожнього руху, а також профілактичні заходи у тих навчальних закладах, діти яких під час літніх канікул стали учасниками ДТП.
Під час зустрічей працівники Державтоінспекції намагаються закласти у свідомість дітей механізм безпечної поведінки на дорозі, самоконтроль, законослухняність.
16 вересня працівники ДАІ завітали до першокласників Кіровоградської школи – гімназії №5 ім. Т.Г. Шевченка. Для малюків інспектори Державтоінспекції приготували повчальні відеоролики, цікаві картинки та вікторини на знання Правил дорожнього руху. Разом з інспектором ДАІ дітлахи згадали головні жести регулювальника та отримали подарунки за добрі знання Правил дорожнього руху та уважність.
Того ж дня працівники ДАІ відвідали загальноосвітній навчальний заклад «Пролісок», аби розповісти школярам та учителям про правила поведінки на дорозі, як безпечно переходити дорогу, наслідки недотримання Правил дорожнього руху та запевнити дітлахів у необхідності вивчати норми поведінки на проїзній частині. Під час проведення тижня безпеки дорожнього руху у навчальних закладах педагоги та учні школи мистецтв провели творчий конкурс «Безпека дорожнього руху – запорука успіху», у церемонії нагородження якого взяли участь і працівники сектору профілактичної роботи УДАІ УМВС України в області.
Маємо надію, що такі зустрічі принесуть необхідні знання і уміння, аби діти відчували себе безпечно на проїзній частині, знали основні Правила дорожнього руху та навчали інших.

Шановні батьки! Будьте для дітей прикладом зразкової поведінки на дорозі! Допоможіть їм безпечно розпочати новий навчальний рік!
Шановні водії! Не порушуйте Правил дорожнього руху, зменшуйте швидкість поблизу пішохідних переходів, будьте пильні і уважні під час руху біля навчальних закладів.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool