Кіровоград: працівники ДАІ оперативно знайшли викрадений автомобіль

Березень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1333 | Коментарі: 0

Днями під час проведення профілактичних заходів працівники ДАІ капітан міліції Віталій Баландюк та прапорщик міліції Сергій Горобцов знайшли автомобіль ВАЗ-2106, яким невідомі особи незаконно заволоділи на вул. Пацаєва у м. Кіровограді.

Мешканець обласного центру, виявивши зникнення своєї автівки, відразу зателефонував на номер «102» Кіровоградського міського відділу. Працівниками чергової частини на пошук зловмисників та автомобіля одразу ж були орієнтовані відповідні правоохоронні підрозділи міста та області.
На другий день після викрадення, інспекторами ДАІ автомобіль ВАЗ-2106 був знайдений у саду біля с. Первозванівки Кіровоградського району.
Зазначена подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, тривають слідчі дії.
Шановні власники транспортних засобів!
Задля безпеки вашого транспортного засобу не використовуйте для зберігання в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця (подвір’я багатоповерхових будинків), не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілі в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян (парковки біля магазинів, торгових центрів, ринків, театрів, стадіонів).
Ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль. Нікому не довіряйте ключі від свого авто і не варто економити гроші на встановлення сучасних протиугінних систем. Але якщо все ж таки Ваш автомобіль викрали, Державтоінспекція Кіровоградщини рекомендує водіям не займатися пошуком самостійно. Потрібно якнайшвидше звернутися в найближче відділення міліції.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool