Кіровоград: працівники ДАІ нагадали водіям про дотримання заходів безпеки

Жовтень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1169 | Коментарі: 0

Питання профілактики дорожньо-транспортного травматизму – на постійному контролі Державтоінспекції Кіровоградщини.

Працівниками підрозділів ДАІ області постійно проводяться профілактичні відпрацювання тієї чи іншої категорії учасників дорожнього руху. Це – і «Будь уважним, пішоходе!», «Увага! Діти – на дорозі!», «Безпечна дорога до школи!», «П’яний за кремом – злочинець!» тощо.

До своїх профілактичних заходів вартові доріг постійно залучають і представників засобів масової інформації, щоб якомога ширше провести роз’яснювальну профілактичну роботу серед населення, довести до свідомості кожного учасника дорожнього руху про необхідність дотримання основного закону дороги.

Цього разу працівники ДАІ звернули увагу водіїв на їх безпеку руху на заміських автодорогах під час осіннє-зимового періоду. Адже, згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 11 лютого 2013 року № 111 «Про внесення змін до Правил дорожнього руху», що вступили в дію 15 квітня 2013 року, з 1 жовтня по 1 травня на всіх механічних засобах поза населеними пунктами повинні бути включені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу – ближнє світло фар. Денні ходові вогні призначені для поліпшення видимості транспортного засобу під час його руху в світлий час доби.

Основна мета даної вимоги – зменшення ризику виникнення дорожньо-транспортних пригод на позаміських дорогах, шляхом додаткового позначення транспортного засобу, що рухається.

Державтоінспекція вкотре звертається до водіїв усіх транспортних засобів: будьте максимально уважними за кермом, рухайтеся з безпечною швидкістю та суворо дотримуйтесь Правил дорожнього руху!

 

прес-служба ДАІ Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool