Кіровоград: працівники бюджетної сфери вчасно отримають заробітну плату за грудень

Грудень 09, 2014 | Новини | Переглядів: 1158 | Коментарі: 0

Сьогодні, 9 грудня, відбулася позачергова сорок третя сесія Кіровоградської міської ради.

Терміновість скликання позачергової сесії була викликана необхідністю оперативно розподілити у міському бюджеті додатковий фінансовий ресурс державного бюджету на виплату заробітної плати працівникам бюджетної сфери Кіровограда.
Як повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова, на виплату грудневої заробітної плати кіровоградських бюджетників із державного бюджету надійшло додатково 10, 4 мільйони гривень. Із цих коштів 6, 932 мільйона гривень отримають освітяни і 3, 468 мільйона гривень – працівники галузі охорони здоров’я. Додатковий фінансовий ресурс дозволить виплатити не тільки основну заробітну плату, а й всі стимулюючі надбавки, наголосила Любов Бочкова.
Крім того, відповідно до прийнятого рішення, майже 17 мільйонів гривень надійдуть на рахунки двох кіровоградських теплогенеруючих підприємств, як відшкодування різниці в тарифах за жовтень – листопад 2014 року, що дозводить тепловикам вчасно розрахуватися за спожитий газ і забезпечити стабільне теплопостачання в обласному центрі.

джерело, Фото Ігоря Філіпенко
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool