Кіровоград: працівникам закладів освіти почали виплачувати відпускні та матеріальну допомогу на оздоровлення

Червень 04, 2013 | Новини | Переглядів: 868 | Коментарі: 0

З 28 травня з міського бюджету міста Кіровограда розпочалося фінансування відпускних, матеріальної допомоги на оздоровлення та заробітної плати за другу половину травня працівникам закладів освіти.

Про це повідомила начальник фінансового управління міської ради Любов Бочкова. За її словами, станом на 4 червня 2013 року забезпечено фінансування нарахованих з 01 по 15 червня відпускних та матеріальної допомоги працівникам закладів освіти в сумі 6,7 млн. грн. Також профінансована заробітна плата працівникам загальноосвітніх шкіл в сумі 5,4 млн. грн. На даний час закінчується фінансування заробітної плати працівникам дошкільних закладів освіти.
Не залишились без уваги, відзначила Любов Бочкова, і працівники охорони здоров’я. Їм профінансована заробітна плата за другу половину травня (з урахуванням матеріальної допомоги на оздоровлення при виході у відпустку) у сумі 6,0 млн. грн.
Таким чином, за період з 28 травня по 5 червня з міського бюджету направлено на видатки із заробітної плати працівникам бюджетних установ міста 25,2 млн. грн., що становить 92,3% всіх надходжень бюджету.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool