Кіровоград: пожежі на відкритій території!

Серпень 07, 2014 | Новини | Переглядів: 1059 | Коментарі: 0

18 пожеж на відкритій місцевості виникли на Кіровоградщині протягом останніх днів. Рятувальники ліквідовували пожежі в обласному центрі, у Світловодському, Бобринецькому, Кіровоградському районах.

Найбільша кількість займань (вісім) прийшлася на неділю. Цього дня у с.Свердлівка Світловодського району зайнялося 3 гектари сухої трави на відкритій території та господарча споруда, що знаходиться на території приватного домоволодіння неподалік. Крім пожеж сухої рослинності виникали в області і пожежі сміття. Причина переважно одна – необережне поводження з вогнем.
Такі пожежі наносять непоправну шкоду довкіллю та вимагають залучення значних людських та матеріальних ресурсів. Вогонь важко загасити, особливу у вітряну погоду, а ще гірше, коли невелике загоряння сухої трави переростає до масштабної пожежі, що може знищити гектари лісових або сільськогосподарських насаджень. Закликаємо жителів області не розпалювати багаття, не кидати сірників та недопалків, а у разі виникнення пожежі не будьте сторонніми спостерігачами та обов’язково сповістіть про подію рятувальників!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool