Кіровоград: пожежа у квартирі 9-поверхового житлового будинку

Жовтень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 1153 | Коментарі: 0

У м. Кіровограді виникла пожежа 1 м2 кухонних меблів у квартирі 9-поверхового житлового будинку.

Про це повідомили випадкові свідки, які помітили, що з відкритого вікна на другому поверсі йде сильний дим. Саме через це прочинене вікно до квартири потрапили рятувальники 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини, що негайно прибули на місце події. За оцінкою командира відділення, пожежа була незначною – горів стілець, навколо нього та дверцята шафи – погасили її впродовж кількох секунд. І одразу почали обстежувати квартиру. Через сильне задимлення у приміщенні не побачили, а скоріше почули, що у кімнаті є людина. Врятований - 55-річний господар квартири - з діагнозом отруєння чадним газом, у стані середнього ступеня важкості, був одразу ж госпіталізований до реанімаційного відділення обласної лікарні.
Причина пожежі та розмір збитків, завданих нею, – встановлюються. Від Кіровоградського державного пожежно-рятувального загону до ліквідації надзвичайної події залучались 11 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool