Кіровоград: пожежа у культурно-розважальному клубі

Березень 17, 2015 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

З метою підвищення готовності до дій за призначенням, рятувальники Кіровоградщини продовжують проводити тактико-спеціальні навчання на об’єктах з масовим перебуванням людей.

До таких об’єктів належать і розважальні заклади області. Так, 16 березня у Кіровограді відбулися тактико-спеціальні навчання з ліквідації наслідків надзвичайної події, пов’язаної з пожежею у культурно-розважальному клубі «Вельвет». За тактичним задумом внаслідок короткого замикання електромережі у приміщенні на другому поверсі виникла пожежа площею 70 м кв. Займання розповсюдилося на третій поверх та частково на дах будівлі. Залучення сил і засобів пожежно-рятувальної служби відбувається за підвищеним номером виклику. У лічені хвилини на місце події прибувають 4 одиниці техніки та 21 чоловік особового складу. На гасіння пожежі у приміщенні подається 3 стволи «Б», на дах – ГПС-600, що подає піну. Завдяки злагодженим діям підрозділів пожежа оперативно ліквідована.
Під час навчань вдалося відпрацювати евакуацію персоналу та відвідувачів при виникненні надзвичайної події, практичні навички особового складу з ліквідації надзвичайних подій та ситуацій, дії оперативних розрахунків, роботу з пожежною і аварійно-рятувальною технікою та обладнанням, практично ознайомитися з об’єктом, тож мети навчань було досягнуто.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool