Кіровоград: пожежа по вулиці Пожарського

Червень 08, 2013 | Новини | Переглядів: 862 | Коментарі: 0

6 червня о 1:38 у обласному центрі рятувальники ліквідували пожежу у квартирі на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку по вулиці Пожарського.

Горів диван у одній з кімнат помешкання. Самого господаря, який власною необережністю спричинив пожежу, у квартирі на момент приїзду працівників служби порятунку не було. Сусіди повідомили, що чоловік не постраждав. Вони ж і зателефонували до пожежно-рятувальної служби, щойно помітили, як із сусідньої квартири валить дим.

Шановні громадяни! Звертаємось до вас з настійним проханням обережно поводитись з вогнем та дотримуватись правил – тільки так ви уникнете пожежі та шкоди власному життю і здоров’ю.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool