Кіровоград: пожежа по пров. Млиновому

Червень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1088 | Коментарі: 0

11 червня у Кіровограді по пров. Млиновому виникла пожежа літньої кухні. Як з’ясувалося, господарка розтопила піч та пішла до будинку і через деякий час почула тріскіт.

Коли ж вийшла на подвір’я, побачила, що зайнялася покрівля кухні. Службу порятунку викликала сусідка, якій господарка повідомила про пожежу. Прибувши на місце події, рятувальники загасили вогонь. Фахівцями встановлено, що до пожежі призвело порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення – через тріщини між цегляною кладкою вилетіла жарина та потрапила на сіно, яким утеплювали кухню. Аби таких випадків не повторювалося, необхідно перевіряти стан пічного опалення, замазувати та білити плиту і димар.
Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool