Кіровоград: пожежа по просп.Університетському

Грудень 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1352 | Коментарі: 0

До Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу від мешканців дев’ятиповерхового житлового будинку, що по просп.Університетському у Кіровограді.

Як з’ясувалося, жителі будинку відчули дим у під’їзді. Задимлення було у квартирі, де живе 43-річний чоловік. На гаючи ні хвилини, Станіслав та Микола вибили двері та знайшли просто на підлозі у коридорі свого непритомного сусіда. Щойно витягши бідолаху на свіже повітря, почали приводити його до тями. Чоловік дихав, тож загрози його життю не було. Тим часом, інші сусіди викликали рятувальників. Пожежа охопила 3 м кв домашніх речей, тож була оперативно приборкана. Медики продовжили надавати допомогу та доправили потерпілого до обласної лікарні, адже він зазнав опіків ніг ІІ-ІІІ ступеня.
Причину пожежі наразі встановлено. До неї призвів тліючий недопалок, який недбало залишив винуватець пожежі.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool