Кіровоград: пожежа багатоповерхівки по вулиці Кропивницького

Листопад 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1304 | Коментарі: 0

Опівдні до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дим з квартири на п’ятому поверсі житлового будинку по вул.Кропивницького.

На місце події у лічені хвилини прибули 10 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки від державних пожежно-рятувальних частин №1 та 5 У ДСНС в області. Стало відомо, що на момент виникнення пожежі у квартирі перебував 72-річний господар, який самостійно залишив житло. Пенсіонер зазнав термічних опіків тіла ІІ-ІІІ ступеня, тож був негайно госпіталізований до опікового відділення обласної лікарні. Тим часом, рятувальники загасили займання домашніх речей. Зважаючи на отримані ушкодження, потерпілий одразу не зміг дати жодних пояснень. Тож, за яких обставин виникла пожежа – наразі встановлюють фахівці.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool