Кіровоград: Поїхали з нами

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 1451 | Коментарі: 0

"Новий технологічний сервіс ПриватБанку не тільки змінює відношення до кредитів пересічних громадян, підвищуючи їх фінансову культуру, але й збільшує конкурентноспроможність торгово-сервісних підприємств, підвищуючи ефективність їх бізнесу", - стверджує Анна Татарченко, директор кіровоградської туристичної агенції "Поїхали з нами".

 

У якому секторі економіки працює ваша компанія?

"Поїхали з нами" - велика, всеукраїнська мережа туристичних агентств, що постійно і динамічно розвивається. За більш ніж 8-ми річну історію мережа зросла з 1 агентства, розташованого в центрі Києва, до нинішніх розмірів - 170 офісів в 58 містах України. Компанія не зупиняється на досягнутому. Вже не один рік ми надаємо повний спектр туристичних послуг, пропонуючи нашим клієнтам сервіс лише найвищого гатунку.

Як Ви дізналися про новий сервіс ПриватБанку?

Наша співпраця з ПриватБанком розпочалася з банального відкриття рахунку, а вже потім фінансовий менеджер, яка опікується нами, розповіла нам про такий зручний та вигідний сервіс.

Чим Вас привабив цей банківський продукт?

Перш за все, це звичайно зручністю для наших клієнтів. Адже, завдячуючи "Оплаті частинами" вони можуть не економити на відпочинку. Не обтяжуючи свій бюджет, оплачують путівку частинами, та ще й без відсотків та комісій. Відтепер наші клієнти можуть дозволити собі придбати путівки із самими найкращими умовами відпочинку. І це не просто слова. Нещодавно до нас звернулась клієнтка, яка багато років мріяла про морську подорож. Прийшла вона до нас з наміром придбати путівку економ класу. Та дізнавшись про умови сервісу "Оплата частинами", дозволила собі відпочинок з найкращими умовами. Користуючись послугою "Оплата частинами", кожен турист може вибрати для себе найкращий тур і відправитися в подорож, сплативши при цьому лише частину його вартості. Залишок вартості можна оплачувати рівними частинами протягом наступних місяців, залежно від обраного пакету.

Які переваги цей продукт має в порівнянні з класичними паперовими кредитами?

Сьогодні нашим клієнтам більше не доводиться збирати незліченну кількість довідок про доходи, заощадженнях в банку, нерухомості, поручителів та інших документі, а також чекати рішення банку. Все вирішується швидко, зручно та комфортно, що і потрібно для нашого бізнесу. Такий кредит оформляється за 30 секунд. Цей високотехнологічний банківський продукт дає нам значні переваги у веденні бізнесу, - впевненість у тому, що кошти, за надані послуги, будуть перераховані у визначені терміни та в повному об ємі. Зарахування коштів проходить миттєво, максимум - протягом доби.

Наскільки складна технологія придбання путівки з сервісом "Оплата частинами"?

Як я вже зазначала, це надзвичайно високотехнологічний продукт, який значно спрощує та полегшує як саму процедуру придбання наших послуг клієнту, так і оформлення всіх відповідних документів з боку нашої агенції. Наш менеджер допомає клієнту обрати туристичний продукт чи послугу, опираючись на ліміт по банківській карті клієнта. Зробити це можна швидко та зручно, досить лише відправить СМС. Якщо тур, обраний клієнтом, коштує більше - частина коштів оплачується зразу, а залишок, можна оплачувати потім, за декілька місяців, рівними частинами. Договором та графіком проплат при цьому буде слугувати чек POS-терміналу, підписаний клієнтом. Що цікавого, клієнт не обслуговує кредит, а лише свою банківську карту, до речі, робити це дуже легко за допомогою інтернет-банкінгу Приват24.

Як використання послуги "Оплата частинами" вплинула на ефективність вашого бізнесу?

Звичайно. Хочу зазначити, що це дуже цінний та перспективний клієнтський сервіс, який відкриває легкий доступ до швидкого кредитного продукту. Що стосується нашого бізнесу, то ми отримали можливість як розширити спектр послуг нашим клієнтам, так і покращити умови відпочинку та сервісу. І, звичайно, спрацювала прописна істина - ефективнисть туристичного бізнесу, рівень продаж напряму залежать від якості тих послуг, які ми пропонуємо. Ефект від такої співпраці був миттєвий!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool