Кіровоград: повернуто у власність держави земельну ділянку вартістю понад 25 млн. грн.

Вересень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Господарський суд Кіровоградської області задовольнив два позови прокуратури м. Кіровограда щодо повернення у власність держави земельних ділянок площею понад 150 тис.кв.м.

Зокрема, прокуратура м. Кіровограда, захищаючи інтереси держави, в особі Кіровоградської міської ради звернулась до господарського суду з позовами про визнання недійсними договорів оренди землі, укладених між Кіровоградською міською радою та ПП «Созидатель» (зараз ТОВ «Созидатель-1»), та зобов’язання повернути земельні ділянки площею близько 150 тис. кв.м в розпорядження територіальної громади міста.
Позовні вимоги обґрунтовані тим, що спірний договір суперечить нормам Земельного кодексу, оскільки його укладено на підставі постанови господарського суду Кіровоградської області, яка скасована судом апеляційної інстанції, а рішення КМР про надання в оренду земельної ділянки не приймалось.
Таким чином, завдяки втручанню органів прокуратури міста державі повернуто майже 150 тис.кв.м. незаконно відчужених земель.
Прес-служба прокуратури м. Кіровограда


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool