Кіровоград: повернуто 3 га незаконно відчужених земель

Грудень 24, 2013 | Новини | Переглядів: 1179 | Коментарі: 0

Завдяки послідовній та наполегливій позиції прокуратури м.Кіровограда державі повернуто 3га незаконно відчужених земель.

Судами першої та апеляційної інстанції задоволено 22 позовні заяви прокуратури міста в інтересах держави в особі Державної інспекції сільського господарства у Кіровоградській області до Кіровоградської міської ради про визнання незаконними та скасування рішень, визнання недійсними державних актів на право власності земельних ділянок по вул.Московській у м. Кіровограді загальною площею 3га та їх повернення у державну власність.
Зверненню до суду передувала прокурорська перевірка, якою встановлено порушення земельного законодавства, адже вказані ділянки передані у власність громадян для ведення садівництва за рахунок земель водного фонду - прибережної захисної смуги річки Інгул.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool