Кіровоград: посвята у кадети учнів школи-інтернату

Жовтень 23, 2013 | Новини | Переглядів: 1060 | Коментарі: 0

Представники УМВС України в Кіровоградській області завітали до своїх підшефних разом з почесними гостями та батьками школярів.

Приводом для візиту стали урочистості з нагоди цьогорічної посвяти учнів сьомого класу у кадети.
Начальник управління кадрового забезпечення УМВС в області полковник міліції Іван Стеценко від імені керівництва Управління привітав юних кіровоградців із непересічною подією у їх житті.
«Бажаю вам зростати дисциплінованими та гарно навчатися і в майбутньому, можливо, поповнити ряди працівників міліції», – зазначив Іван Олексійович.
Учням кадетських класів шефи подарували спортивний інвентар для занять на уроках з фізичної підготовки.
Звернувся зі словами привітань до своїх вихованців і директор школи-інтернату Сергій Сторчаус, а також представники органів влади та духовенства.
Після чого відбулася і сама церемонія посвяти у кадети. Хлопчаки прийняли присягу та отримали посвідчення.
Закінчилися урочистості святковим концертом, який присутнім подарували учасники колективу художньої самодіяльності УМВС України в Кіровоградській області «12 регіон».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool