Кіровоград: постійна співпраця правоохоронців з громадськістю

Квітень 09, 2015 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Майже рік у патрулюваннях міста Олександрії спільно з міліціонерами беруть участь представники громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону «Славутич».

До складу громадського формування входить понад 20 чоловік. Усі вони забезпечені форменим одягом та посвідченнями. Відповідно до графіків, спільно з працівниками міліції городяни щодня заступають на чергування, перед яким проходять інструктажі.
Під час проведення на території міста масових заходів представників громадськості також залучають на допомогу міліціонерам для забезпечення охорони правопорядку.
– Такий підхід в організації роботи міліції міста дає змогу збільшити кількість патрульних нарядів. Це, у свою чергу, сприяє покращанню профілактики правопорушень, а в разі вчинення – більш оперативному реагуванню на них, – зазначає начальник Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області Сергій Дьяченко.

За матеріалами Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool