Кіровоград: посадовцям загрожує кримінальна відповідальність

Червень 20, 2014 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Посадові особи ДП «Кіровоградський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою» не доплатили працівникам 115 тис. грн. зарплатні, при цьому директор підприємства безпідставно отримав премій на загальну суму 154 тис. грн.

Відносно посадовців держпідприємства прокуратурою м. Кіровограда розпочато кримінальні провадження.
Факт недонарахування працівникам заробітної плати виявила прокуратура в ході перевірки вказаного підприємства. Крім того, було встановлено, що упродовж двох років, колишньому директору державного інституту землеустрою, на підставі виданих ним же наказів, безпідставно виплачувалась доплата та разові премії на загальну суму близько 154 тис. грн.
Неправомірні дії посадових осіб держпідприємства кваліфіковано за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) та ч.1 ст. 367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України.
Окрім того, з метою поновлення прав працівників, директору ДП «Кіровоградського науково-дослідного та проектного інституту землеустрою» внесено подання з вимогою виплатити недонараховану заробітну плату.

Прес-служба прокуратури м. Кіровограда


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool