Кіровоград: посадові особи міської ради проходили атестацію

Листопад 28, 2014 | Новини | Переглядів: 1022 | Коментарі: 0

Сьогодні, 28 листопада, посадові особи місцевого самоврядування виконавчих органів Кіровоградської міської ради пройшли чергову атестацію.

Засідання атестаційної комісії відбувалось під головуванням секретаря міської ради Івана Марковського
Під час проведення атестації комісією оцінювались результати роботи, ділові та професійні якості, виявлені працівниками при виконанні обов’язків, визначених типовими професійно-кваліфікаційними характеристиками посад і відображених у посадових інструкціях. Атестаційна комісія в межах установленої процедури виявляла ступінь відповідності кожного працівника посаді, яку він обіймає.
За результатами роботи комісії всі посадові особи міської ради, які проходили атестацію, були визнані такими, що відповідають займаним посадам.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool