Кіровоград: порушення режимних вимог виявлено в кожній з чотирьох виправних установ області

Червень 26, 2013 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Забезпечення режимних вимог та стан протидії корупції у слідчому ізоляторі та установах виконання покарань Кіровоградщини перевірила прокуратура.

Факти неналежної роботи адміністрації установ та порушення режимних вимог виявлено в кожній з чотирьох виправних установ області. Як наслідок, керівникам установ та начальнику управління Державної пенітенціарної служби в області внесено шість документів прокурорського реагування, за результатами розгляду п’яти з них, вісім посадовців притягнуто до відповідальності.
Окрім того, в ході перевірки розпочато одне кримінальне провадження за фактом зловживання службовим становищем одним з начальників відділення ВК №6. Встановлено, що вказана особа реалізувала продукцію установи по заниженій ціні, а кошти привласнила. На даний час, працівник колонії відсторонений від займаної посади та знаходиться під домашнім арештом. Досудове розслідування триває.
Дотримання пенітенціарними установами регіону вимог законодавства перебуває на постійному контролі прокуратури області.
Прес-служба прокуратури області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool