Кіровоград попрощався зі славним воїном Юрієм Олефіренком

Січень 19, 2015 | Новини | Переглядів: 1888 | Коментарі: 0

Сьогодні, 19 січня, кіровоградці попрощалися зі своїм видатним земляком, славним воїном і сином України – командиром 73-го морського центру спеціального призначення капітаном 1-го ранку Юрієм Борисовичем Олефіренком, який віддав своє життя за цілісність і незалежність рідної країни.

Життя Юрія Олефіренка обірвалося під час проведення антитерористичної операції на сході України. Виконуючи завдання на передовій, офіцер разом з підлеглими надав вищому командуванню інформацію про мінометні позиції противника, з яких вівся інтенсивний вогонь по селу Павлопіль Новоазовського району Донецької області. Завдяки розвідданим капітана І-го рангу Олефіренка, українська артилерія завдала нищівного вогневого удару і знищила терористів. 16 січня поблизу міста Мариупіль Донецької області підрозділ Юрія Олефіренка потрапив під мінометний обстріл ворогів. Намагаючись врятувати людей, офіцер своїм тілом прикрив від осколків трьох підлеглих, сам при цьому отримав поранення. Під час евакуації до медичного закладу серце командира зупинилося. Юрій Олефіренко назавжди залишиться у пам’яті своїх земляків, друзів, родичів щирою, доброю і порядною людиною, завжди готовою прийти на допомогу іншим, справжнім офіцером, який за довгий час офіцерської служби встиг виховати не одне покоління високопрофесійних захисників Вітчизни, відданих своєму народові.

джерело

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool