Кіровоград попрощався із загиблим воїном - героєм

Листопад 05, 2014 | Новини | Переглядів: 2077 | Коментарі: 0

Cьогодні, 5 листопада, Кіровоград проводжав в останню путь свого земляка, військовослужбовця Збройних Сил України Сергія Всеволодовича Хрипунова.

Не стримуючи сліз кіровоградці вкотре попрощалися з Героєм новітньої доби, одним з тих, хто полягли під кулями, мінами, реактивними снарядами “градів” і “смерчів”, захищаючи незалежність і цілісність своєї країни.
Життя Сергія Хрипунова обірвалося на 36 – му році життя під час проведення антитерористичної операції на сході України. Він помер 2 листопада від важких ран, які отримав напередодні, під час мінометного обстрілу блокпосту поблизу селища Майорськ Донецької області. Сергій Хрипунов – солдат, кулеметник другого відділення першої роти охорони військової частини польова пошта В5509. У травні 2014 року під час мобілізації за власним бажанням був призваний до лав ЗСУ та не шкодуючи себе виконував поставлені перед ним завдання.
У жалобній церемонії, що відбулася на Театральній площі обласного центру взяли участь голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко, секретар міської ради Іван Марковський, бойові побратими героя, громадськість Кіровограда.
Поховали Сергія Хрипунова на Рівнянському кладовищі у почесному секторі для військових поховань.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool