Кіровоград: попереджено протиправне використання сільськогосподарської землі вартістю понад 250 тис грн

Лютий 14, 2015 | Новини | Переглядів: 1058 | Коментарі: 0

Прокуратурою Добровеличківського району попереджено незаконне надання в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення загальною площею 15 га та вартістю 254 тис грн.

Зокрема, Кіровоградським окружним адміністративним судом задоволено позовні вимоги прокурора району та скасовано розпорядження голови Добровеличківської райдержадміністрації, яким затверджено проект землеустрою щодо відведення зазначених земельних ділянок в оренду для ведення фермерського господарства фізичній особі терміном на 25 років.
Підставою звернення прокурора до суду стало те, що зазначене розпорядження видане з грубим порушенням вимог земельного законодавства на ім’я особи, що не мала наміру створювати фермерське господарство.
Таким чином, прокуратура попередила незаконне користування сільськогосподарськими землями державної власності.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool