Кіровоград: понад 40 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності за невиконання батьківських обов’язків

Січень 22, 2015 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

У період з 25 грудня 2014 по 18 січня 2015 року на території Кіровоградської області правоохоронці провели відповідні профілактичні заходи.

Загалом у результаті відпрацювання працівниками органів внутрішніх справ області складено понад 790 адміністративних протоколів за вчинення правопорушень. Серед них більше 60 – за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП), понад 40 – за невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП), 5 – за доведення неповнолітнього до стану сп'яніння (ст. 180 КУпАП).
Крім того, до адмінвідповідальності притягнуто і 10 неповнолітніх за такі порушення як розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, куріння тютюнових виробів у заборонених місцях, вчинення насильства у сім’ї, невиконання захисного припису.
Також було встановлено місцезнаходження 11 безвісти зниклих неповнолітніх, з яких 4 поміщено до центру соціально-психологічної реабілітації. За місцем мешкання перевірено понад 160 підлітків, які знаходяться на профілактичному обліку в ОВС.
Перевірено близько 120 закладів, у яких провадиться діяльність у сфері розваг, та закладів громадського харчування, у результаті складено 6 адміністративних протоколів за ч. 2 ст. 156 КУпАП (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і тютюновими виробами).
З метою недопущення вчинення стосовно дітей правопорушень правоохоронцями спільно із службами у справах дітей за місцем проживання перевірено 76 сімей, які перебувають на обліках як такі, що опинилися в складних життєвих обставинах.

За матеріалами ВКМСД УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool