Кіровоград: поминальні дні триватимуть із 26 квітня по 1 травня

Квітень 18, 2014 | Новини | Переглядів: 1099 | Коментарі: 0

У Кіровограді працівники комунального підприємства «Ритуальна служба – спеціалізований комбінат комунально-побутового обслуговування» продовжують благоустрій територій міських кладовищ напередодні поминальних днів.

Як повідомив директор комунального підприємства Олександр Єременко, спеціалісти ритуальної служби спільно з працівниками територіального центру соціального обслуговування населення (надання соціальних послуг) Ленінського району міста Кіровограда 17 квітня повністю прибирали Далекосхідне кладовища від випадкового сміття, опалого листя та сухої трави. Загалом на міське сміттєзвалище під час прибирання вивезено 30 куб.м сміття.

За інформацією Олександра Єременка, цього року поминальні дні на кіровоградських кладовищах відбудуться за наступним графіком:
26 квітня 2014рік - вул.Громадянська
27 квітня 2014рік - Ново – Лелеківське, Завадівське, Савіновське, Масляниківське кладовища та по вул.Казанській.
28 квітня 2014рік - Ново – Лелеківське кладовище.
29 квітня 2014 рік - Масляниківське кладовище.
30 квітня 2014рік - Далекосхідне кладовище.
1 травня 2014рік - Рівненське кладовище.

джерело, фото Ігоря Філіпенка.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool