Кіровоград: пограбували у кафе

Квітень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 1006 | Коментарі: 0

У середині березня до Ленінського відділу міліції надійшло повідомлення від 23-річного місцевого жителя про те, що його пограбували в одному із кафе.

 Днями правоохоронці затримали підозрюваного, який скористався необачністю потерпілого і прибрав до рук його майно.
Попередньо встановлено, що кіровоградець увечері перебував у громадському закладі відпочинку. Згодом, залишивши на столику гаманець та інші речі, вийшов на деякий час із приміщення.
Буквально через кілька хвилин, повертаючись до кафе, чоловік розминувся із незнайомцем, який поспіхом залишав заклад. У його руках кіровоградець помітив свої речі, але наздогнати грабіжника не зміг.
З᾿ясувалося, що 26-річний зловмисник сидів за сусіднім столиком і спокусився на чуже майно, залишене без нагляду. Довго не роздумуючи, чоловік поцупив фотоапарат потерпілого, банківські картки та гроші у сумі 500 гривень.
У підозрюваного, жителя Новомиргородського району, правоохоронці вилучили викрадене, лише кошти він встиг витратити на власні потреби. Як виявилося, грабіжник вже мав раніше кримінальний досвід, адже був засуджений за скоєння крадіжки.
Згідно санкції ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, за якою відкрито кримінальне провадження, за подібні дії зловмисник може провести за ґратами як мінімум чотири, а то і шість років.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool