Кіровоград: Подання звітності в електронному вигляді - три кроки

Грудень 17, 2013 | Новини | Переглядів: 836 | Коментарі: 0

Для того, аби перейти на дистанційне спілкування з органами доходів і зборів, достатньо здійснити декілька простих кроків:


1. Необхідно мати комп’ютер з операційною системою Windows версії від Windows ХР SP 3 до Windows 8 та доступ до мережі Інтернет.
2. Зайти на інформаційний ресурс Акредитованого центру сертифікації ключів ІДД Міндоходів (далі – АЦСК) (www. acskidd.gov.ua) та ознайомитися із розділом „Реєстрація користувачів”. Підготувати за поданим зразком пакет документів та взяти необхідну кількість електронних носіїв (флеш-накопичувачів або дисків CD-R), з якими особисто з’явитися до Відділу реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Кіровоградській області (м. Кіровоград, вул. Велика Перспективна, 55) з метою отримання послуг електронного цифрового підпису. Надають їх безкоштовно.
3. Укласти з територіальним органом Міндоходів угоду „Про визнання електронних документів”. Для цього достатньо завантажити інсталяційний пакет програмного забезпечення „ДПС. Захист звітності” у розділі „Програмне забезпечення” на сайті АЦСК. Після встановлення та налаштування в меню „Угоди і заяви”, угоду слід підписати, використовуючи власний ключ та посилений сертифікат, сформований АЦСК.
Виконавши ці нескладні дії, ви можете надсилати звітність з податків, зборів та єдиного соціального внеску в електронному вигляді – швидко, зручно та без зайвої паперової тяганини!

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool