Кіровоград: початок опалювального сезону, при наявності лімітів газу

Жовтень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 1076 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет вирішив розпочати опалювальний сезон 2014/2015 року в місті Кіровограді, якщо середньодобова температура повітря протягом трьох діб не перевищуватиме вісім градусів тепла, при наявності лімітів газу.

До 15 жовтня 2014 року комунальному підприємству “Теплоенергетик”, дочірньому підприємству “Кіровоградтепло” ТОВ “ЦНТІ УНГА”, а також підприємствам, у яких знаходяться на балансі відомчі котельні, що обслуговують житло та об’єкти соцкультпобуту необхідно вжити невідкладних заходів щодо погашення заборгованості за спожитий газ та послуги по його транспортуванню перед НАК "Нафтогаз України" та ВАТ “Кіровоградгаз”, забезпечити укладання договорів на постачання природного газу та отримати ліміти в НАК "Нафтогаз України".

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool