Кіровоград: по Великій Перспективній аварійні забудови будуть знесені? (фоторепортаж)

Травень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 2660 | Коментарі: 0

Усі доручення міського голови, надані керівникам виконавчих органів, мають виконуватися у чітко визначені терміни. На цьому акцентував увагу посадовців міської ради заступник міського голови Олександр Мосін під час апаратної наради сьогодні, 23 травня.

- Висока виконавська дисципліна є запорукою стабільної діяльності усіх сфер життєдіяльності складного господарського механізму Кіровограда, - наголосив Олександр Мосін. – Як приклад, - до міської ради через “гарячу лінію” і особисті прийоми громадян довгий час надходять скарги на небезпечну ситуацію з аварійним станом великої кількості безгосподарних і напівзруйнованих сараїв у дворі будинків по Великій Перспективній у мікрорайоні “5\5”.Андрій Райкович дав відповідні доручення, проте справа не зрушила з мертвої точки.

До стурбованих мешканців, які бояться випускати у дворі гратися дітей, долучилося і керівництво ЖЕО №2 – просить допомоги у міської влади вирішити давню проблему мікрорайону.

Відразу по закінченню апаратної наради Олександр Мосін разом зі своїм колегою Олександром Грабенком, начальником головного управління ЖКГ Олександром Хачатуряном та керівником ЖЕО №2 Любов’ю Марченко виїхали безпосередньо на місце. Стан забудов дійсно виглядає жахливо, є ризик, що діти чи особи без місця проживання можуть провалитися через гнилу підлогу, або ж на них може обвалитися вщент зруйнована покрівля.

- Наші спеціалісти намагаються вести тут прибирання, місцевий люд використовує цю територію, як смітник, - говорить Любов Марченко. – Під час весняного суботника ми вивозили звідси машинами тверді побутові відходи, але зупинити появу нових смітників неможливо.
За результатами поїздки Олександр Мосін дав завдання управлінню земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища перевірити права власності на землю у цьому місці а головному управлінню ЖКГ – готувати проект рішення на знесення незаконних забудов.

джерело

Кіровоград: по Великій Перспективній аварійні забудови будуть знесені?

Кіровоград: по Великій Перспективній аварійні забудови будуть знесені?

Кіровоград: по Великій Перспективній аварійні забудови будуть знесені?
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool