Кіровоград: по програмі «Оплата частинами» здійснено більше 2000 покупок

Червень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 993 | Коментарі: 0

"Оплата частинами" - популярна пропозиція від ПриватБанку, що дозволяє купувати товари в розстрочку до 12 місяців без будь-якої комісії.

На сьогоднішній день безвідсоткову розстрочку за допомогою сервісу Приватбанку «Оплата частинами» пропонують більш, ніж 350 Кіровоградських торгівельних точок. З кожним місяцем їх буде ставати все більше, а це означає, що практично будь-який товар можна буде придбати з розстрочкою платежу, стати власником покупки зараз, а оплачувати частинами без нарахування відсотків та комісій. Сервіс безвідсоткового кредитування "Оплата частинами" сьогодні працює в більшості відомих українських мереж з продажу техніки, мобільних телефонів, одягу, взуття та ін. З його допомогою оплату будь-якої покупки можна розділити на 12 рівних частин, сплатити можна й за менш короткий термін. Кредит оформляється автоматично прямо біля каси, а договором при цьому стає чек з усіма необхідними реквізитами. За умови своєчасного внесення всіх платежів, користування кредитом для покупця буде безкоштовним. У Кіровограді за підсумками 1 кварталу 2013 року по програмі «Оплата частинами» здійснено більше 2000 покупок на суму понад 1,5 млн. гривень. До даної програми підключені найбільш великі торгові точки міста Comfy, Алло, Мобілочка, Ельдорадо і т.д.  Тільки за останній місяць до цього унікального сервісу підключилися 50 торгових підприємств Кіровограда та області, серед яких магазин національної мережі "Спортландія” та магазини мереж "Цифротех”, “Євротехніка”, “SportLife”, “Discounter”, “Галерея Світла” та “Зодчий”


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool