Кіровоград: по області проводиться комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання

Липень 24, 2014 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

Автомобіль міцно закріпився в нашому житті, адже це один з найкомфортніших засобів пересування.

 Більшість людей мріють про власний транспортний засіб, аби їздити зі зручністю і кожного дня не штовхатися в громадському транспорті. Та на жаль, часто водії транспортних засобів нехтують Правилами дорожнього руху, порушують правила маневрування та обгону, перевищують безпечну швидкість руху, що нерідко призводить до дорожньо-транспортних пригод.
Перевищення швидкості часто приводить до непоправних наслідків, особливо це стосується малодосвідчених водіїв, у яких ще немає відповідних навиків і вони не спроможні на миттєву правильну реакцію. На слизькій дорозі на великій швидкості важко справитися з управлінням, на трасі можна не встигнути пригальмувати перед перешкодою, в темну пору доби можна не помітити пішохода, який переходить дорогу. Застрахуватися від якого-небудь з цих випадків практично неможливо.
Державтоінспекція області у період з 24 липня по 6 серпня 2014 року проводитиме комплексне оперативно-профілактичне відпрацювання під умовною назвою “Швидкість. Обгін” з метою недопущення випадків дорожньо-транспортних пригод через порушення швидкісних режимів та правил обгону.
Шановні водії! Державтоінспекція Кіровоградщини закликає вас берегти своє життя і здоров’я, неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху та не забувати про особисту безпеку та безпеку інших учасників дорожнього руху.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool