Кіровоград: по місту проводять рейдові перевірки

Серпень 04, 2015 | Новини | Переглядів: 1007 | Коментарі: 0

Проведення роботи працівниками пожежно-рятувальної служби по попередженню виникнення надзвичайних подій і ситуацій триває протягом усього року.

І одним із ефективних її напрямків є, безперечно, здійснення рейдових перевірок й не лише там, де масово відпочивають люди, але й за місцем проживання. Рятувальники організовують такі рейдові перевірки і у приватному житловому секторі, і в багатоповерхових будинках. 4 серпня у місті Олександрії рятувальники виїжджали до приватного сектору з метою нагадати громадянам правила безпеки у побуті, зокрема при використанні електричних та газових приладів, радили громадянам тримати у справному стані електромережу, вчасно усувати несправності, звертаючись до спеціалістів цього профілю.
Людина може травмуватися не лише вдома, але й на вулиці, тож окремо рятувальники наголосили про небезпеки, які можуть спіткати людину у місцях масового перебування людей. Наприклад, наголосили, як правильно себе поводити у разі виявлення підозрілого предмету, які повинні бути перші дії аби не завдати ні собі, ні оточуючим шкоди.

У ДСНС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool