Кіровоград: пізнавальний захід у дитячому садочку

Лютий 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1032 | Коментарі: 0

Навчити дитину найпростішим правилам безпечної поведінки – завдання надзвичайної важливості, яке стоїть перед батьками, вчителями та вихователями. І на допомогу у цій справі приходить Служба порятунку «101».

Особливу увагу працівники Управління ДСНС приділяють наймолодшим мешканцям області, адже у такому віці найкраще засвоюються знання, необхідні людині в усьому подальшому житті.

Під час гри-змагання «Безпечна мандрівка», яка розрахована на дошкільнят, рятувальники навчають дітей як правильно себе поводити у разі виникнення пожежі та як взагалі не допустити таких прикрих випадків, які спричиняє дитяча цікавість. Тож 12 лютого представники Служби порятунку провели такий пізнавальний захід у дитячому садочку «Калинка» м.Кіровограда. Під час конкурсів «Чарівна скринька», «Врятуй друга», «Пожежний автомобіль», «Протигаз» діти засвоювали правила, які можуть нагодитися їм у будь-яку хвилину, вчилися першочерговим діям у екстремальних ситуаціях. Ведуча акції, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай розповіла дітлахам, що не варто гратися із сірниками та іграшками, які випадково знайшов на вулиці. Навчилися малюки відрізняти, які предмети безпечні та про ті, які малюкам чіпати зарано. Учасники гри-змагання також з задоволенням відгадували загадки про вогонь та пожежі, і разом з тим навчалися новому.

Маса нових вражень, щирі оплески та дитячі усмішки довели, що цього дня у садочку відбулося справжнє свято. Тому дошкільнята пообіцяли рятувальникам бути слухняними та обережними.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool