Кіровоград: пізнавальна акція для вихованців «Горобинки»

Травень 30, 2014 | Новини | Переглядів: 865 | Коментарі: 0

29 травня працівники Управління ДСНС побували у дитячому садку «Горобинка», що у Кіровограді.

Аби охопити більшу аудиторію, запросили на захід і представників ЗОШ №26. Для дітей працівники Управління ДСНС проводили акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти».
Програма заходу була досить насиченою та видовищною, адже розрахована на найменших глядачів. Ведуча, капітан служби цивільного захисту Аліна Бакай, запропонувала малятам уявити, що в приміщенні сталася пожежа і там знаходиться людина. На подвір’я прибув пожежний автомобіль та рятувальники. У повному спорядженні вони провели бойове розгортання та врятували постраждалого з будинку. Ще більший захват у дітей викликала подача води за допомогою комбінованого ручного ствола. Дітям продемонстрували компактну і розпилену подачу води. Під час виставки макетів боєприпасів малюки дізналися наскільки небезпечним може бути таке залізяччя та як потрібно поводитися, якщо його знайшов.
Під час конкурсної програми діти одягали спорядження рятувальників, тож, відчути себе дорослим представником мужньої професії мав змогу кожен хлопчик та дівчинка. Разом з вихователями діти влучали у ціль пожежним рукавом.
Педагогам закладу та представникам школи теж нагадали про порядок дій у екстремальних ситуаціях, наприклад у випадку надзвичайної ситуації, загрози тероризму та інших непередбачуваних подій нашого часу.
На завершення заходу діти побували у пожежному автомобілі та залишили фото на згадку. Головне, що завдяки акції малята засвоїли номери екстрених служб та завжди будуть уважними та обережними.
Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool