Кіровоград: пивних наметів у Ковалівському парку не буде

Квітень 13, 2016 | Новини | Переглядів: 1056 | Коментарі: 0

Сьогодні, 13 квітня продовжила свою роботу конкурсна комісія з питань погодження проектів та місць розташування відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності під орудою заступника міського голови Олександра Грабенка.

Члени комісії були одностайними у думці, що для усіх літніх майданчиків на центральних вулицях Кіровограда - Дворцовій і Архітектора Паученка необхідне архітектурне рішення у єдиному архітектурному стилі. Такі відкриті місця відпочинку біля закладів ресторанного господарства мають стати додатковою окрасою центральної частини міста.

Щоб узгодити свої позиції з власниками закладів, які мають намір організувати літню торгівлю по Дворцовій, Олександр Грабенко запропонував провести окреме спільне засідання у понеділок, 18 квітня об 11.00.

Заступник міського голови звернув також увагу членів комісії на необхідність більш якісної підготовки підприємцями документів для погодження місць розташування літніх майданчиків. Фактично єдиним комплектом документації, який не викликав жодного питання у комісії і був названий взірцевим став проект майданчика кафе “Щастя” по вулиці Фрунзе.

Пропозиції ряду закладів, таких, як “Прадо”, “Ланжерон” будуть вивчатися додатково із залученням депутатів на окрузі. Причина – скарги мешканців розташованих поряд житлових будинків на шум та незручності.

Однозначне рішення комісія прийняла і щодо заборони торгівлі пивом у Ковалівському парку. Парк служитиме родинному і дитячому відпочинку – тут знайдеться місце для атракціонів, соків і морозива.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool