Кіровоград: питанням інформаційної безпеки - особлива увага

Серпень 27, 2014 | Новини | Переглядів: 1346 | Коментарі: 0

Начальник управління громадської безпеки УМВС України в Кіровоградській області Олег Вітюгов провів аудіоселекторну нараду з керівниками міськрайорганів внутрішніх справ на місцях, на якій було обговорено окремі аспекти відповідного напрямку роботи.

Насамперед, Олег Анатолійович звернув увагу начальників міськрайвідділів міліції на те, що згідно з рішенням Окружного адміністративного суду міста Києва та Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення, на території держави тимчасово заборонено трансляцію низки російських телеканалів, зокрема таких як «Первый канал. Всемирная сеть», «РТР-Планета», «НТВ-Мир», «Россия-24», «TVCI», «Россия-1», «НТВ», «ТНТ», «Петербург-5», «Звезда», «РЕН-ТВ», «LifeNews», «RussiaToday» та «РБК-ТВ». Відповідно правоохоронці спільно з представниками Нацтелеради вживатимуть заходів реагування у разі виявлення подібних порушень.
Олег Вітюгов також поінформував колег, що з метою узгодження подальшої співпраці, налагодження алгоритму дій напередодні в УМВС області відбулася нарада за участі керівництва міліції громадської безпеки, представника Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення в Кіровоградській області та голови обласної Державної телерадіокомпанії.
– Наші спільні зусилля мають бути спрямовані на виявлення фактів незаконної трансляції заборонених каналів, зокрема у місцях масового відпочинку та скупчення людей і розважальних закладах, розповсюдження продукції для перегляду заборонених каналів, або пакетів програм, який містить заборонені телерадіопрограми, а також викриття осіб, які причетні до таких правопорушень, – зазначив начальник УГБ, звертаючись до учасників аудіоселекторної наради.
Зі свого боку, працівники міліції закликають підприємців та провайдерів, які працюють на території Кіровоградщини, а також власників розважальних та закладів відпочинку до виконання відповідних рішень суду та проведення роз’яснювальної роботи у своїх колективах щодо питань інформаційної безпеки.
Крім того, правоохоронці нагадують, що законодавством України за вчинення подібних правопорушень передбачено кримінальну відповідальність, зокрема статтею 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності) 382 (Невиконання судового рішення), 436 (Пропаганда війни) Кримінального кодексу України та інші.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool