Кіровоград: питання надання матеріальної допомоги військовим на контролі прокуратури

Липень 02, 2014 | Новини | Переглядів: 1080 | Коментарі: 0

Прокуратурою м. Кіровограда вивчається питання законності купівлі за кошти місцевих бюджетів бронежилетів Кіровоградською міськрадою.

Встановлено, що рішенням міськради на вказані потреби з місцевого бюджету виділено 99 тисяч гривень. Розпорядником коштів визнано Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення. В подальшому Управлінням, за результатами вивчення пропозицій, укладено договір купівлі-продажу з ТОВ «Весь мир бронедверей» м. Київ, що спеціалізується на виробництві броньованих виробів.
На даний час, кошти на придбання бронежилетів перераховано, очікується поставка.
Оцінка законності вказаного правочину прокуратурою буде надано після вивчення якості та відповідності державним стандартам замовлених бронежилетів Кіровоградським прокурором з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері .
Варто зазначити, що органи прокуратури Кіровоградщини спільно із прокуратурою з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері Південного регіону тримають на контролі питання якості матеріальної допомоги військовим частинам регіону, а також законності бюджетних правовідносин під час її надання.

Прес-служба прокуратури Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool