Кіровоград: пікетування обласного УМВС (ФОТО)

Вересень 11, 2015 | Новини | Переглядів: 1965 | Коментарі: 0

10 вересня 2015 року у Кіровограді відбулося короткострокове пікетування приміщення УМВС в Кіровоградській області активістами ходи під назвою «Гідність проти свавілля».

Активісти незадоволенні роботою правоохоронної системи України та влади, свавілля представників міліції, прокуратури та місцевих державних органів та вимагають відставку міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, переатестація всіх суддів, прокурорів і співробітників міліції за участі громади, а також звільнення всіх політв’язнів.

Кировоград: двухмесячная «война» за землю продолжается (ВИДЕО)

Головною причиною проведення пікетування стало те, що у м.Гайворон, Кіровоградської області місцевий міліціонер вбив 21-річну дівчину Наталю. Міліціонер сам зізнався у скоєному злочині. Відомо, що є рішення суду про попереднє утримання його під вартою. На думку активістів та родичів загиблої, справу намагаються саботувати.
Наприкінці акції учасники передали начальникові УМВС України в Кіровоградській області лист з вимогами активістів.

Дмитро Бивалий, фото автора.

Текст вимоги
7 вересня 2015 року
Місто Гайворон

Ми, ГРОМАДЯНИ, ГОСПОДАРІ і ВЛАСНИКИ (Конституція України: Стаття 5, Стаття 13) свого життя, своєї держави і , Богом даної, землі – учасники Ходи «ГІДНІСТЬ проти СВАВІЛЛЯ», ставимо вас, державних службовців (наших слуг), до відома, що ми живемо в той час, коли «ВСЕ ТАЄМНЕ СТАЄ ЯВНИМ», а «ЖИТО ВІДДІЛЯЄТЬСЯ від ПОЛОВИ»… Це означає, що всі ваші злочини стають очевидними і відповідальність за них настане дуже скоро. Невідомо лише величина цієї відповідальності.
Сьогодні, ми ГОСПОДАРІ і ВЛАСНИКИ надаємо вам, нашим СЛУГАМ, можливість уникнути цієї відповідальності, при наймі звести її до мінімуму…
Шлях тільки один – ПОКАЯННЯ!
А це означає, що кожен із вас, хто брав участь в організації і скоєнні злочинів, хто покривав їх і замовчував, може подати у відставку і викупити свої провини відправившись на фронт боротьби за Україну з Російським агресором… А після перемоги чесно і прозоро розбудовувати Україну в країну ПРОЦВІТАННЯ.
Якщо ж ви цього не зробите, ми притягнемо до відповідальності кожного з вас, залишаючи за собою право захищати своє життя і життя ближнього, наші сім’ї, та нашу землю у відповідності зі Статтею 27 Конституції України, і в спосіб, відповідний ситуації.
Прийміть це до уваги і до виконання, та передайте нижчеперелічені вимоги Ходи «ГІДНІСТЬ проти СВАВІЛЛЯ» на верх по команді:
– Відставка Міністра Внутрішніх Справ АВАКОВА;
– Переатестація всіх суддів, прокурорів та посадовців МВС з участю і ОСТАННІМ СЛОВОМ за ГРОМАДОЮ;
– Негайне ЗВІЛЬНЕННЯ ПОЛІТ’ЯЗНІВ. СЛАВА УКРАЇНІ !

10 вересня 2015 року у Кіровограді відбулося короткострокове пікетування приміщення УМВС в Кіровоградській області активістами ходи під назвою «Гідність проти свавілля».

10 вересня 2015 року у Кіровограді відбулося короткострокове пікетування приміщення УМВС в Кіровоградській області активістами ходи під назвою «Гідність проти свавілля».


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool