Кіровоград: підсумки Спартакіади серед учнів загальноосвітніх шкіл

Серпень 29, 2013 | Новини | Переглядів: 1069 | Коментарі: 0

28 серпня в комунальному закладі «Навчально-виховне об'єднання – «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 31 з гімназійними класами, центр дитячої та юнацької творчості «Сузір’я» відбулася секційна серпнева нарада вчителів та методистів фізичного виховання.

У заході взяв участь заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов.
Під час наради було підведено підсумки IV міської Спартакіади серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів міста Кіровограда, яка була проведена спільно управлінням освіти й відділом фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради. У змаганнях взяли участь понад три тисячі школярів.
Також були відзначені переможці міського етапу військово-патріотичної гри «Зірниця», міських змагань «Старти надій», чемпіонатів міста серед юнаків та дівчат з гандболу, баскетболу та волейболу.
Славік Іванов нагородив переможців і призерів змагань перехідними кубками та дипломами відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool