Кіровоград: підрозділи Управління ДСНС в області готові до реагування на можливі надзвичайні ситуації

Квітень 21, 2016 | Новини | Переглядів: 2313 | Коментарі: 0

21 квітня у Світловодську відбулось виїзне засідання колегії обласного Управління ДСНС за результатами оперативно-службової діяльності у першому кварталі 2016 року.

Участь у засіданні взяв керівний склад Управління та підпорядкованих підрозділів області.

З доповіддю перед присутніми виступив т.в.о. начальника Управління ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Олексій Родіонов, який розпочав з ознайомлення присутніх з основними показниками та завданнями служби, озвученими на Колегії ДСНС України 19 квітня.

Під час колегії розглянули стан оперативного реагування на надзвичайні ситуації та цивільного захисту в області у І кварталі 2016 року, наглядово-профілактичної діяльності органів державного нагляду у сфері пожежної та техногенної безпеки в області та вжиття заходів щодо недопущення пожеж та загибелі людей на них, стан матеріального-технічного забезпечення підпорядкованих підрозділів, кадрової роботи та комплектування вищих навчальних закладів ДСНС України, запобігання корупції в підрозділах області.

На завершення колегії Олексій Родіонов довів присутнім пріоритетні завдання, визначені Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій, а саме: забезпечення готовності органів та підрозділів ДСНС до дій за призначенням, і, в першу чергу, здійснення комплексу заходів щодо протидії пожежам у природних екосистемах та реагування на надзвичайні ситуації й події, вдосконалення системи навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях, покращення матеріально-технічного забезпечення, подальше виконання заходів з оптимізації організаційно-штатної структури органів і підрозділів ДСНС, подальше удосконалення законодавчої та нормативно-правової бази сфери компетенції Держслужби та забезпечення дотримання законності в діяльності органів та підрозділів ДСНС:

За результатами колегії визначено, що підрозділи Управління ДСНС в області готові до реагування на можливі надзвичайні ситуації, а забезпечення безпеки населення та територій і в подальшому залишиться головним напрямком діяльності Служби порятунку Кіровоградщини.

Прес-служба У ДСНС в області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool