Кіровоград: підприємство ухилилось від сплати податків на суму понад 6 мільйонів гривень

Березень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1082 | Коментарі: 0

Оперативними працівниками Головного управління Міндоходів у Кіровоградській області при відпрацюванні одного з підприємств м.Кіровограда встановлено факти умисного ухилення від сплати податків.

Відомості за вказаними фактами внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.
В ході досудового розслідування встановлено, що впродовж 2012 - 2013 років підприємство отримало державне замовлення на виконання робіт та проведення реконструкцій шкільних закладів та медичних установ на території Кіровоградської області, ставши переможцем процедури здійснення державних закупівель. Отримавши державні кошти на виконання умов тендерів службові особи підприємства укладали фіктивні угоди із суб’єктами господарювання на нібито проведення ними субпідрядних робіт, внаслідок чого умисно ухилилися від сплати податків в особливо великих розмірах на суму понад 6 мільйонів гривень.

Наразі слідчими управління фінансових розслідувань проводяться обшуки на підприємстві з метою виявлення та фіксації відомостей про обставини вчинення кримінального правопорушення.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool