Кіровоград: підприємства торгівлі, послуг та ресторанного господарства підвели підсумки діяльності

Грудень 20, 2013 | Новини | Переглядів: 898 | Коментарі: 0

19 грудня начальник управління по сприянню розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення Тетяна Бєлова провела нараду з підведення підсумків роботи підприємств сфери торгівлі, ресторанного господарства та послуг у 2013 році.

На нараді обговорювалися питання щодо актуалізації основних завдань проекту «Купуй Кіровоградське» у 2014 році, легалізації виплати заробітної плати і зайнятості населення та ціноутворення на основні продовольчі товари.
У нараді взяли участь директор департаменту економічного розвитку і
торгівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації Рахуба Н.А., заступник директора департаменту економічного розвитку і торгівлі Кіровоградської обласної державної адміністрації - начальник управління розвитку торгівлі Атаманчук Т.В., заступник начальника управління економіки Кіровоградської міської ради Пузакова А.В., представники підприємств – товаровиробників області, підприємств торгівлі, ресторанного господарства та послуг.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool