Кіровоград : підприємства повинні бути готовими будь-якої хвилини розпочати подачу тепла

Вересень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

На нараді із заступниками міського голови міський голова Олександр Саінсус доручив керівникам двох кіровоградських теплопостачальних підприємств бути готовими будь-якої хвилини розпочати подачу тепла у дитячі садки, школи, лікарні та житлові будинки.

І, звичайно, головним завданням тепловиків на сьогодні є укладання угод з НАК «Нафтогаз України» та отримання лімітів на газ. Міський голова доручив також керівникам профільних управлінь міської ради здійснювати цілодобовий моніторинг температури повітря у дитячих садках, школах та лікарнях. За словами начальників управлінь освіти й охорони здоров’я міської ради Лариси Костенко та Оксани Макарук, індивідуальні котельні у навчальних та лікувальних закладах до початку опалювального сезону готові стовідсотково.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool