Кіровоград: підприємства допоможуть комунальникам розчистити місто від снігових заметів

Січень 14, 2016 | Новини | Переглядів: 1281 | Коментарі: 0

У Кіровограді сьогодні складна ситуація із розчищенням території від значної кількості снігу, що випав подвійною місячною нормою за два дні.

Місту буде важко справитися з наслідками стихії без допомоги місцевих підприємств. Про це відверто заявив міський голова Андрій Райкович під час зустрічі з директорами флагманів кіровоградської промисловості сьогодні, 14 січня.

- У міському комунальному господарстві є слабкі місця і останні події на фронті бортьби з негодою у Кіровограді це добре проявили, - підкреслив Андрій Райкович.

– Відсутність належної кількості спеціальної техніки, кадрове забезпечення комунальних підприємств, стан ливневих систем у дорожньому господарстві вимагає ретельного аналізу і ми його зробимо. Нам є тут над чим серйозно працювати.
Міський голова повідомив, що уже цього року у бюджеті передбачені кошти на закупівлю нової техніки – грейдера, двох тракторів МТЗ, один із яких буде займатися розчисткою тротуарів. Але сьогодні маємо найбільший дефіцит – відсутність часу і фінансових ресурсів, щоб купити всю необхідну техніку відразу, відзначив Андрій Райкович. А місто необхідно прибирати вже сьогодні: вивозити сніг, відводити талу воду, забезпечити нормальне функціонування громадського транспорту і безпечного руху пішоходів.

- Наше звернення до вас - це прохання. Ми зараз говоримо про соціальну відповідальність, - наголосив очільник міста. - Кіровоград має бути розчищеним. Ми мобілізуємо всі комунальні служби, але цього буде недостатньо. Із 18 січня прогнозуються нові сильні снігопади і зниження температури. Тому просив би з порозумінням поставитись до моєї пропозиції. Допоможіть нам.

Щоб підприємства знали, де від них очікують на допомогу, всю територію обласного центру поділили на 18 маршрутів. За кожним маршрутом закріпили потужне промислове підприємство міста, яке володіє необхідною дорожньою технікою.
- Наш колектив готовий підставити місту плече допомоги, - першим відгукнувся на заклик міського голови керівник ПАТ “Червона Зірка” Сергій Калапа.

Як спрацюють спільні зусилля трудових колективів і комунальників покажуть вже найближчі дні.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool