Кіровоград: підозрюваного у нанесенні смертельних тілесних ушкоджень затримано

Червень 10, 2014 | Новини | Переглядів: 1055 | Коментарі: 0

Працівники Управління карного розшуку УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні тяжкого злочину затримали раніше судимого жителя обласного центру. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років або довічно.

Трагедія сталася на початку травня біля одного з розважальних закладів міста Кіровограда. Через конфлікт між підозрюваним та потерпілим, останній отримав тілесні ушкодження, від яких помер в приймальному відділені одного з лікувальних закладів.
40-річний зловмисник раніше вже був засуджений за скоєння тяжких злочинів.
Цього разу, аби уникнути покарання, чоловік виїхав до столиці, де переховувався у своїх знайомих. Однак, незважаючи на це, довго залишатися непоміченим йому так і не вдалося.
Зловмисник був затриманий. Йому оголошено повідомлення про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.
– За цим фактом триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України, - повідомив начальник Кіровоградського МВ УМВС в області Володимир Куценко.
Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років, або довічного ув’язнення.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool