Кіровоград: підготовка до зими

Серпень 21, 2014 | Новини | Переглядів: 935 | Коментарі: 0

В рамках підготовки міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період 2014/2015 року спеціалісти Головного управління житлово-комунального господарства Кіровоградської міської ради продовжують проводити рейди-перевірки виконання ремонтних робіт ЖЕКами і КРЕПами обласного центру.

 Цього тижня головна увага була приділена контролю результатів підготовки до опалювального сезону 2014/2015 року у КРЕПі № 9. За інформацією Головного управління ЖКГ на території КРЕПу виконано ремонт покрівлі над квартирою № 35 будинку № 56 по вул. Лінія 10-а, ремонт оголовків димових та вентиляційних каналів (8 шт.) в будинку по вул. Нижній П'ятихатській, 20, здійснено заміну електрощитових шаф у будинку № 53 по вул. Лінія 10-а. Спеціалістами комунального підприємства проведено ремонт елеваторного вузла, замінено підвідні електричні дроти, труби на двох стояках системи водопостачання у під'їзді № 6 будинку № 59 по вул. Лінія 10-а, оновлені автоматів захисту (7 од.) електричних мереж у будинку барачного типу № 20 по вул. Лінія 5-а. Майже в усіх будинках працівники КРЕПу № 9 здійснили ревізію засувок у підвалах та ремонт запірної арматури. Під час перевірки спеціалісти звернули увагу також на свіжопофарбовані трубопроводи газопостачання, в тому числі будинків № 53, 54, 61 по вул. Лінія 10-а та ін. Затишніше сталона подвір'ях будинків, адже не лише комунальники, а й мешканці будинків намагаються утримувати прибудинкові території в чистоті, викошують траву, влаштовують квітники та клумби, разом з тим прибирають під'їзди, визначаючи чергових.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool