Кіровоград: під час пожежі бійці Служби «101» врятували 40-річного чоловіка

Квітень 03, 2014 | Новини | Переглядів: 916 | Коментарі: 0

За тиждень, що минув, у місті та області виникло 66 надзвичайних подій, з яких 49 – це пожежі.

Головним чином лихо трапляється з вини самої ж людини. Непогашений сірник чи недопалок – одна з найпоширеніших причин виникнення вогняного лиха у побуті. Один з таких випадків стався у місті Кіровограді по проспекту Університетському 2 квітня.
Чоловік, випивши оковитої, заснув із цигаркою у руках, недопалок з рук господаря потрапив на домашні речі, які й почали тліти. Їдкий дим почули сусіди по сходовій клітці, спочатку самі дзвонили у двері, але марно. І, вже зрозумівши, що нічого не вдіють, зателефонували до Служби порятунку «101».
У лічені хвилини черговий караул 2-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Кіровограда прибув на місце виклику, й побачивши в кімнаті на ліжку напівпритомного чоловіка, відразу ж викликали «швидку».
Одним словом, 40-річного господаря врятовано: сусіди забили на сполох, коли почули дим (якби довго б знаходився у кімнаті, він би міг померти від отруєння чадним димом), рятувальники загасили пожежу, а лікарі надали допомогу – тільки сам постраждалий так і не зрозумів, що його життя було врятоване.
З початку року на території області зафіксовано понад півсотні випадків виникнення пожеж з причини необережного поводження з вогнем при курінні, 21 людина від отруєння чадним димом загинула. Шановні громадяни, звертаємося до вас з проханням пам’ятати наскільки згубною може бути звичка залишати незагашеними недопалки. Ця тема може стосуватися не тільки тих, хто палить, але й людей, які проживають разом з курцем, адже чадний дим не труїть вибірково. На жаль, траплялися випадки, коли необережно кинутий недопалок забирав життя не лише самого курця, а й близьких.

У ДСНС у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool